slide

LEV S KORUNKOU

Pojďme oslavit výročí republiky marcipánem

Píše se rok 2018 a právě ta osmička na konci nám letos připomíná hned několik událostí z dějin naší země. Tou nejslavnostnější je 100. výročí od založení republiky. Mnoho oslav už proběhlo, některé se v českých vesnicích a městech teprve chystají.

I my, ve společnosti Frischmann Vyškov, ctíme tradice naší země. A jak se na každou oslavu sluší a patří, máme pro vás pravé marcipánové pohoštění, tentokrát přímo královské. Protože si 100. výročí republiky žádá vskutku něco slavnostního, rozšířili jsme naši nabídku o marcipánovou figurku v podobě lva. Tento majestátní král zvířat je zároveň i důstojným symbolem naší státnosti. Jak můžete vidět na obrázku, dozdobili jsme ho zlatou korunkou, která k němu neodmyslitelně patří.

A pokud byste rádi ochutnali i jiné výrobky z naší marcipánové dílny, zvu vás nyní k prohlídce našeho e-shopu. Zde marcipánové figurky

Ručně pro vás vyrábíme marcipánové figurky různých barev a tvarů. (marcipánové ozdoby zde) Využít je můžete hned při několika slavnostních příležitostech (marcipánové figurky na dort) anebo prostě jen tak, když vaše chuťové buňky volají po něčem dobrém na zub.

Nebojte, neodbudeme vás žádnými náhražkami, které se marcipánu jen podobají. U nás najdete ten opravdový, přiměřeně sladký marcipán s vysokým podílem jemně umletých mandlí. Stačí si jen vybrat. Zde marcipánová zvířátka

Za Frischmann Vyškov, spol. s r.o.

Jana Šmídová, jednatelka

Zobrazit všechny položky

Copyright © 2020 frischmann-marcipan.cz | Webdesign: Tvorba web stránek - IR-webdesign